Om oss

SKRENTEN FYSIOTERAPI

INSTITUTTET


Skrenten er et lite og koselig institutt som ligger skjermet til i Granåsbakken.


En av grunnene til at vi som jobber her syns det er så fint, er stillheten og roen på instituttet. Flere pasienter forteller at de kommer litt tidligere, bare for å sitte her og slappe av før behandlingen starter.


Instituttet ble dannet i 1974 av Randi Grefslie, og flere psykomotorikere har vært innom instituttet igjennom årene. Fra våren 2018 er vi to psykomotorikere ved instituttet; Camilla Gaarden Sundsbak og Lene Hubak Fleischer

VÅR KOMPETANSE


Vi er begge utdannet psykomotoriske fysioterapeuter. Vi har igjennom årene utvidet og utviklet vår kompetanse innen feltet. Vår kompetanse favner mennesker i hele sitt livsløp fra barn og ungdom til eldre.


(mer kommer)

HVEM FINNER DU PÅ SKRENTEN

Camilla ble utdannet fysioterapeut ved Odense i 1997. I 2007 var hun ferdigutdannet psykomotorisk fysioterapeut og har siden jobbet på institutt. Hun har jobbet med psykomotorisk fysioterapi i gruppe og individuelt på Skrenten Fysioterapi siden 2011.


Hun kurses og veiledes av spesialist i psykomotorisk fysioterapi Karen Margrethe Sæbø i sjokk og traumearbeid, og av sosialpedagog John Andersen som lærer henne at det bak alle følelser i opprør er steder med fred og ro.


Camilla liker lange gå- og joggeturer i marka og Netflix.

Lene ble utdannet fysioterapeut ved University of Teesside i 2000.  Hun kom rett inn i psykomotorikk i sin første jobb og startet med psykomotoriske grupper i 2000. I 2003 var hun ferdigutdannet psykomotorisk fysioterapeut og ble i 2008 spesialist (fornyet i 2015). Hun har jobbet flere runder i primærhelsetjeneste og kommune som psykomotorisk fysioterapeut, samt jobbet i over ett tiår i psykiatrien i spesialisthelsetjenesten. Hun har flere års fordypning og en 3-årig utdannelse innen kroppslig traumebehandling.


Lene liker dansing, mat, snekring og hengekøyer (ikke nødvendigvis i den rekkefølgen).